Rosie Huntington-Whiteley

Kép
Sztárok

Hollywoodban nem a méret a lényeg

Nagyon sok magas színésznő és modell forog a hollywoodi partik világában, így elkerülhetetlen olyan sztárpárok születése, ahol a hölgyek legalább egy fejhosszal magasabbak párjaiknál, ami azt gondolnánk, hogy talán zavaró lehet a sztárpár férfi tagjainak számára, ám szemmel láthatóan nem zavarja egyik hírességet sem. Nézd meg velünk kedvenc fotóinkat, ahol jól látszik, ha egy férfi magabiztos, nem a méret a lényeg! :)

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Életmód

Így edz a szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley - VIDEÓ

A Victoria's Secret egykori szupermodelljéből színésznővé avanzsált Rosie Huntington-Whiteley, akit jelenleg a Mad Max akciófilmeben láthatunk, tökéletes külsővel rendelkezik. Égig érő karcsú lábak, légies vonalak, nőies idomok, Rosie-nak mindez megadatott, de keményen meg is küzd azért, hogy formában maradjon, ami mostantól már Neked sem lehet gond, hiszen a modell megosztotta egy teljes edzéstervének videóját, így lehetőséged van ellesni a sztár kedvenc gyakorlatait!

Kép
Stílus

Szerintünk ők voltak a MET-gála legstílusosabb sztárjai

Bámulatos ruhaköltemények és művészi csavarok az idei MET-gálán! Csekkold Te is velünk a kedvenceinket!

Kép
Stílus

Stílusnapló: Rosie Huntington-Whiteley

A különlegesen szép arcú Rosie Huntington-Whiteley modellként kezdte a karrierjét, mostanra azonban az egyik legimsertebb brit ikonná vált, filmszereppel és a sármos Jason Stathammel a tarsolyában.

Kép
Szépség

11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

Idén aztán tobzódunk a különböző frizuratrendekben: láttuk már a lófarok új verzióját, debütált a long bob és mutattunk ultramenő variációkat igazán hosszú hajra. A sztárok sem szabadulhatnak a divat hatása alól és olykor szabad kezet engednek a mesterfodrászoknak. Íme!

Kép
Sztárok

A-listás sztárpárok sílusos szabadnapos szettjei

Ha csak kávéért szaladnak a sarki boltba, akkor is mintha egy divatmagazin lapjairól keltek volna életre. Szerinted Keira Knightely és James Righton vagy Olivia Palermo és Johannes Huebl, esetleg Amal és George Clooney a legstílusosabb A-listás sztárpár?

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Sztárok

10 gyönyörű modell Instagramon, akit követned kell!

Backstage pillanatok, bennfentes szépségtitkok, vörös szőnyeges szelfik? A modellek Instagram profilja tele van jobbnál jobb fotókkal. Legyen szó csücsőrítő Palvin Barbiról vagy Gisele Bündchen frizurájáról, ezek a lányok nem félnek használni az okostelefon adta lehetőségeket…

Kép
Sztárok

Blake Lively, Kim Kardashian, Miranda Kerr archív fotókon

Szeretjük kedvenc sztárjaink régebbi fotóit nézegetni, és valószínűleg nem vagyunk ezzel egyedül. Hihetetlen, mennyit változott Blake Lively vagy Kim Kardashian. Persze Miranda Kerr évekkel ezelőtt is gyönyörű volt, de ha nem tudnánk, hogy ő van a képen, talán rá sem ismernénk...

Kép
Sztárok

Rosie Huntington-Whiteley 10 legstílusosabb Instagram fotója

A brit topmodell az egyik legnépszerűbb sztár az Instagramon majd' 3 millió követővel. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen Rosie Huntington-Whiteley amellett, hogy gyönyörű, még hibátlan stílusérzéke is van, melyet saját, a Marks&Spencer-nek tervezett állandó kollekciója is igazol.

Kép
Szépség

A frizura, amit mindenki akar

Évek óta tartja magát a bob-fazon, ősszel pedig kezdetét vette a forma hosszabb verziójának szárnyalása. Persze a long-bob-nak azonnal népes rajongótábora akadt a legstílusosabb sztárok körében is: Kim Kardashiantól Taylor Swiftig 8 híresség frizuráját mutatjuk be. Másolni ér!

Kép
Stílus

5 tavaszi trend szőkéknek

Ismert tény, hogy a különböző haj- és bőrszínt más árnyalatok emelik ki. A szőke haj még mindig toplistás a fodrászatokban, mégis sok nő nem használja ki a világos szín nyújtotta lehetőségeket. A legstílusosabb sztárokon keresztül megmutatjuk, mivel emeld ki aranyló fürtjeid tavasszal!

Kép
Stílus

Látnod kell: Rosie Huntington-Whiteley az élő Barbie

Milyen az örök Barbie? Magas, karcsú, szőke és gyönyörű - egyszóval tökéletes. Kedvenc babánkat a brit szupermodell-színésznő, Rosie Huntington-Whiteley kelti életre.

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Sztárok

Köldökéig ért Rosie Huntington-Whiteley dekoltázsa

A 27 éves angol szupermodell ismét a vörös szőnyeg sztárja volt.

Előző oldal